(+45) 97 37 13 15
 
Produkter
Produkter


Vest-Fiber, Specialiseret i Skæring & levering af Materiale til Composites Industrien

I dag har vi beskæftiger 67 personer til behandling og emballering af kit i forskellige materialer såsom:

    • Multi aksial materialer / forstærkning.
    • Skum / kernemateriale anvendes i sandwich
       konstruktioner.
    • Ikke-vævet, Release film, og vakuum hjælpematerialer.
    • "Klar-til-brug" Infusion net-sæt kits.

Vores CNC opskæring enheder kan producere mere end 7000 tons materialer og fremstille mere end 600,000 m² meter kernemateriale på årsbasis.

Materialer

Vest-Fiber har mange års erfaring i at skære i alle former for materialer. Fra vævet og ikke-vævede tekstiler, til Kevlar og Karbon stoffer. Vores brede skæreudstyr med vakuum fiksering er i stand til at skære flere lag af 135 cm brede Materialer og med absolut minimal af affald. Vi skærer efter kundens ønsker, ruller glasset, sætter label på og pakker kits i den rækkefølge der er specificeret af kunden i "Klar-til-brug" kits.

Kernemateriale Kits

Vi fremstiller kundespecifikke kernemateriale kits i alle former for skum eller balsatræ, som kan bruges i sandwich-konstruktion i fx Rotorblade eller Naceller, både bygning, byggeri, bilindustrien etc. Vores proces omfatter alt fra at skære riller og bore huller i en skum plader til opskæring og fræsning af pladen i mål efter kundens ønsker på en CNC maskiner.

Infusion Kits

Uanset hvilken fremstillingsproces du bruger, kan vi hjælpe med at optimere din proces tid og antal af færdigvarer, ved at levere samlede kits af diverse folie. På den bredest CNC skæremaskinen der er til rådighed i verden, kan vi kan skære op til 4 meter brede materialer. Vi har erfaring i behandling af næsten alle former for plastmaterialer, og vi har udviklet særligt udstyr til svejsning af folie og metoder for fiksering af indsugnings profiler.

Pålidelig kvalitet med fuld sporbarhed

Levering af materiale med pålidelig kvalitet er et must i alle Industrier i hele verden. Hvor der er behov, vil vi levere med sporbarhed på materialer og produkter, for at spore relevante oplysninger tilbage til leverandøren af råmaterialer, produktionsmetoder og / eller procesparametre. Kvalitetskontrol er en grundlæggende del af vores proces, og i 2010 blev Vest-Fiber certificeret efter ISO 9001:2008.