(+45) 97 37 13 15
 
Om Os


 

Om Vest-Fiber ApS


Kundernes Ikke-Kerneaktiviteter er Vest-Fiber's Hovedaktiviteter.

Vest-Fiber blev grundlagt i 2000 som en traditionel leverandør af små glasfiber produkter og tjenester til vindmølleindustrien. I 2002 besluttede to af vores største kunder, at in-house skæring af glas forstærkning ikke længere var en kerneforretning for dem, og Vest-Fiber blev opfordret til at fokusere på deres skære kompetencer. Vi har derfor erhvervet udstyr og uddannet personale til at blive den foretrukne outsourcing partner. Når forretningen vokser øges presset på at reducere de faste omkostninger. Ved at outsource ikke-kerneaktiviteter og fokusere på kerneforretningen øges ikke bare overskuddet men også tidspresset aftage for vores kunder. Vest-Fiber har nu i mere end et årti skabt værdi for vores kunder ved at skære ned på deres omkostninger. Vi gør dette ved at tilbyde skræddersyede materiale kits, som kan fremstilles i form af skæring, fræsning eller syning og vi pakker med mærkning og dokumentation i henhold til vores kunders ønsker.

Vest-Fiber, Specialiseret i Skæring & levering af Materiale til Composites Industrien

I dag har vi beskæftiger 67 personer til behandling og emballering af kit i forskellige materialer såsom:

    • Multi aksial materialer / forstærkning.
    • Skum / kernemateriale anvendes i sandwich
       konstruktioner.
    • Ikke-vævet, Release film, og vakuum hjælpematerialer.
    • "Klar-til-brug" Infusion net-sæt kits.

Vores CNC opskæring enheder kan producere mere end 7000 tons materialer og fremstille mere end 600,000 m² meter kernemateriale på årsbasis.    

Tillid Skaber Bånd.

Vi er i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere for fortsat at forbedre og skabe innovative løsninger. Vores succes er baseret på åbenhed og fuld gennemsigtighed i hele forsyningskæden. Vest-Fiber fungerer som din integreret partner, og vi køber typisk og råvarer gennem vores kunders kontrakter. Ved at optimere vores interne proces, vil vi skabe reel omkostningsbesparelser og effektivitet gennem leverancer til tiden. Hjørnestenen i vores succes er at vinde kundernes tillid ved at holde vores kunder konkurrencedygtige.

Pålidelig kvalitet med fuld sporbarhed

Levering af materiale med pålidelig kvalitet er et must i alle Industrier i hele verden. Hvor der er behov, vil vi levere med sporbarhed på materialer og produkter, for at spore relevante oplysninger tilbage til leverandøren af råmaterialer, produktionsmetoder og / eller procesparametre. Kvalitetskontrol er en grundlæggende del af vores proces, og i 2010 blev Vest-Fiber certificeret efter ISO 9001:2008. Quality control is a fundamental part of our process, and in 2010 Vest-Fiber was certified according to ISO 9001:2008.